Октомври - Ноември   30 комплекта постелно бельо
 
Ротари клуб София-Сердика предостави на детската хирургия 30 комплекта постелно бельо и голям брой чинии и прибори за хранене.
     

Октомври - Ноември   Голям хладилник
 
Софийската фирма БИЛБОРД АД подари на детска хирургична реанимация голям хладилник за съхраняване на биологични продукти, външни щори за кърмаческата операционна зала.
    подробности ...

04.11.2005   Празнично тържество
 
На 04.11.2005 българската фирма NATUR PRODUKT и немският лекар д-р Петер Тайс организираха празнично тържество и направиха дарения.
    подробности ...

04.11.2005   Компютри и скенер
 
През месец ноември Секцията по детска хирургия получи дарение от 4 компютъра и 1 скенер от името на Ротари клуб София – Витоша.
Този ротариански клуб подготвя изненада за лекуваните бебета – 30 кашона комплект постели и спално бельо за деца от 1 до 3 години.
     

2005 г.   Щастливото избавление на Радомира
 
На 5 август 2005 година от Клиниката по детска хирургия беше изписана малката Радомира, след като дълго време състоянието й изглеждаше безнадеждно. В началото на месец юни по време на игра детето неочаквано повръща обилно ясна кръв. В тежко състояние е приета в Детска хирургия – Пловдив.
    подробности ...

2004 – 2005 г.   Разказ за Моника
 
Това е разказ за трагичен и фатален инцидент, за продължителните грижи и множествени операции от различни лекарски екипи, за любовта на близките на детето и грижите на медицинския персонал, за възвърнатото щастие и подкрепа от всички, които обичат Моника.
    подробности ...

2005 г.   Списание „9 месеца” и „Стани богат” дари уникален апарат на „Пирогов”
 

В петък 15 април 2005 година водещият на предаването „Стани богат” Николай Кънчев лично поздрави екипа на болница „Пирогов” с новата придобивка – инсуфлатор за въздух към видеолапароскопа на фирмата Olympus.

    подробности ...

2005 г.   Ротариански клуб дари
 
Ротарианският клуб от град Хил, Англия, дари на Детска хирургия „Пирогов” 18 колички за болни деца чрез Агенцията за чуждестранна помощ.
    подробности ...

Коледа 2004 г.   Коледно дарение
  Художничката Боряна Занова и децата от нейната школа подариха на Секцията по детска хирургия 22 прекрасни цветни картини-колажи
    подробности ...

Коледа 2004 г.   Коледен концерт
  По случай Коледа Новата 2005 година пред болните деца в Секцията по детска хирургия изнесе концерт трупа музиканти.
    подробности ...
 
     
   
© Секция по Детска Хирургия – София
Последна редакция 01.04.2012 г. www.igiboro.com