Заповядайте в обновения ни сайт. Последвайте ни във Фейсбук.

Отговори
Потребителски аватар
boro
Site Admin
Мнения: 27
Регистриран: 16 юли 2005, 15:27
Местоположение: София
Контакти:

Заповядайте в обновения ни сайт. Последвайте ни във Фейсбук.

Мнение от boro » 20 мар 2018, 11:57

Здравейте.
От няколко месеца функционира обновения ни сайт. В него ние регулярно публикуваме интересни новини касаещи детската хирургия. Също така, в него ще намерите още полезна информация и интересни статии относно някои от най-често дискутираните теми от форума.

Заповядайте!
Детска хирургия - Пирогов


Сайт: www.pedsurg.net

Изображение

Фейсбук страница: www.facebook.com/pedsurg.net

Изображение

puxcheto
Мнения: 1
Регистриран: 08 авг 2018, 18:19

Re: Заповядайте в обновения ни сайт. Последвайте ни във Фейсбук.

Мнение от puxcheto » 08 авг 2018, 19:47

Бих искала да споделя и моето мнение за този уникален човек и лекар - Цветко Георгиев. Не знам от къде да започна, но смятам, че още от първата среща с д-р Георгиев няма как да не те впечатли и да не усетиш неговата увереност, самообладание, интелект и спокойствие. Обикновено за хората тези срещи са свързани с много голямо безпокойство и тревога, защото те засягат децата им, но когато се сблъскаш, очи в очи, с него...просто знаеш, че можеш да се довериш напълно на този човек. България има нужда от повече специалисти като д-р Цветко Георгиев, от повече хора, които да се раздават като него и да вършат работата си със страст и любов.Малко са лекарите, които ще ти вдигнат телефона и ще говорят с теб 10 минути, за да ти обяснят какво се случва с детето ти и да те успокоят , независимо дали е събота или неделя, или е 12 часа вечерта.Племенникът ми беше опериран от него преди седмица и както един лекар ми каза преди време.......той просто е корифей в неговата област. Но не само, че е изключителен специалист и страшно ерудиран човек, той просто е сърцат / въпреки, че почти постоянно излъчва едно спокойствие и увереност-не придава емоция на разговора и гласът му ти подсказва, че той е сигурен в това, което прави, той просто е човек с главно "ч" / ....той е сърцат в истинския смисъл на думата, защото само човек, който притежава тези качества, дори и след тежка операция по спешност, приключваща в 10 часа вечерта, ще мине през отделението и ще види как са неговите малки пациенти :) Само един истински лекар знае 24 часа в денонощието състоянието на децата в неговотот отделение. Това е професия, която найстина взима много и ограбва голяма част от личния живот, но тя не е за всеки, тя е за тези, които истински я желаят и за тези, които са готови да дават от себе си. Смятам, че д-р Цветко Георгиев найстина е дал много и е спасил много деца, а това е нещо велико...не само, че съхраняваш живота на тези малки създания, но ВИЕ .... Д-Р ГЕОРГИЕВ съхранявате и спасявате цели семейства.
Бъдете винаги така всеотдаен и самораздаващ се... това не е просто професия...при вас това е призвание и ние сме късметлии, че ви срещнахме.
Благодарим ви с цялото си сърце....обичаме ви...най-вече малкият Теодор.....

Отговори