Фимоза

◼ Слепване кожичката на пениса
Отговори
Kameliya
Регистриран: 25 юни 2013, 09:33

Фимоза

Мнение от Kameliya » 25 юни 2013, 10:27

Добър ден професор Брaнков. Преди известно време ви се обадих от Holland във връзка със милото ми внуче Оги, който е роден на 09.06.2012 и има фимоза. Понеже синът ми и снаха ми не могат да го доведат, защото август ще се пояй второто ми внуче, се налага аз да го заведа в България. По телефона ми казахте да ви се обадя една седмица преди да го доведа при вас. Аз планувам да летим на 15-09-13 или 22-09-13. Престоят ни ще бъде една седмица предполагам. Какво бихте ме посъветвали, как ще бъде по удобно за вас, за да мога да доведа внука ми и къде да го доведа, в Пирогов или Токуда?

Приятен ден
Камелия Маринова

Dobar den profesor Brankov.Predi izvesno vreme vi se obadih ot Holland vav vrazka sas miloto mi vnuchence Ogi,koito e roden na 09.06.2012 i ima fimoza.Poneje sinat mi i snaha mi ne mogat da go dovedat,za6toto avgust 6te se poqi vtoroto mi vnu4e,se nalaga az da go zaveda vav Bulgaria.Po telefona mi kazahte da vi se obadq edna sedmica predi da go doveda pri vas.Az planuvam da letime na 15-09-13 ili 22-09-13.Prestoqt ni 6te bade edna sedmica predpolagam.Kakvo bihte me posavetvali,kak 6te bade po udobno za vas,za da moga da doveda vnuka mi i kade da go doveda,vav Pirogov ili Tokuda?

Priaten den
Kameliya Marinova

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Re: Фимоза

Мнение от професор Бранков » 01 юли 2013, 12:48

Обадете се преди да тръгнете за България. Аз преглеждам в моята частна клиника "Зелената къща" близо до "Пирогов" - срещу МВР болница. Телефонът на секретарката е 851 00 99
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори