САНТИМЕНТАЛНА РАВНОСМЕТКА

Отговори
Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1850
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

САНТИМЕНТАЛНА РАВНОСМЕТКА

Мнение от професор Бранков » 14 юли 2015, 21:22

Навършиха се вече две години откакто работя като детски хирург в болницата ТОКУДА. Първоначалното стъписване пред неизвестността бързо премина в спокойна увереност. Убедих се, че моят стил на работа привлича все повече родители от цялата страна. Идват и от близки и по-далечни краища на света. Търсят ме и чужденци – македонци, гърци, руснаци.

Възможно е моето участие по форумите да представлява самореклама, но най-добрият атестат е доволния пациент и щастливия родител. Тяхната благодарност се разпространява в геометрична прогресия.

Оперирам всеки ден, след което преглеждам в Детския център. Понякога извършвам сложни операции, за което се гордея, че родителите са избрали мен. В много случаи те са посещавали различни клиники, но накрая се доверяват на моя опит. И не само опит – отношението към детето и родителите е от голямо значение. А това липсва при много мои колеги. При мен се получава така, че и най-малките и големите деца се отпускат и ми се доверяват, просто ставаме приятели за броени минути.

Пожелавам ви да бъдете здрави и успешни!
Ваш професор Бранков
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

face_mef@abv.bg
Мнения: 4
Регистриран: 31 авг 2015, 17:24

Re: САНТИМЕНТАЛНА РАВНОСМЕТКА

Мнение от face_mef@abv.bg » 31 авг 2015, 19:25

Браво и поклон!

Отговори