Престояща операция!

Отговори
ruslana_lana
Мнения: 2
Регистриран: 15 ное 2010, 10:08

Престояща операция!

Мнение от ruslana_lana » 15 ное 2010, 10:18

Здравейте на целия екип!
Преди една седмица, заведох малкия ми син (3г.) на преглед в Пирогов със съмнения за ингвинална херния, там бе потвърдена тази диагноза. Доктора ни обясни, че трябва да се оперира, но... можем да избираме или да платим 400 лв. на касата и да го направят за едни ден или да лежим една вечер с детето и да следващия ден да го оперират АКО има кой и не се знае кой лекар. Питам, ами ако няма кой? Какво следва? В тези 400 лв, какво се включва? Таксата за престой на придружител? Изследвания на детето? КАКВО? Питам ви защото съм доста объркана, в кабинета нямаше време да питам, там се бърза и не се обяснява.
Моля ви съдействайте и нека писмото ми не звучи укоряващо или обвиняващо. Аз съм една БГ майка, която иска нормално здравно обслужване за своето дете
Благодаря

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Мнения: 1849
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Местоположение: София
Контакти:

Re: Престояща операция!

Мнение от професор Бранков » 12 дек 2010, 12:44

Моля за извинение, изпуснал съм Вашия постинг. Надявам се всичко да е минало добре.
Обаче, каквито и да са обстоятелствата, начинът по който Ви е поднесена информацията за избор на екип директно означава липса на дипломатичност.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ИЗБОР НА ЕКИП, НО ТОВА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ВИНАГИ ИМА КОЙ ДА ОПЕРИРА ДЕТЕ С ХЕРНИЯ, И АКО НЕ СТЕ ИЗБРАЛИ НАЧАЛНИКА, ЩЕ ГО ОПЕРИРА НЕГОВИЯ АСИСТЕНТ. НЯМА ПРОБЛЕМ В КВАЛИФИКАЦИЯТА.

Ако сте имали проблем, моля пишете ми!!!
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори