Скрити Малки тестиси

◼ Скрит тестис ◼ Подвижен тестис ◼ Вода в тестиса ◼ Травма на тестиса
Отговори
nikolinanestorova
Регистриран: 26 мар 2023, 11:13

Скрити Малки тестиси

Мнение от nikolinanestorova » 27 мар 2023, 12:39

Синът ми има проблем със тестисите ходихме при двама хирурзи първият само го погледна без обстоен преглед и каза че ще се оперира на 1.8 месеца
А вторият преглед при другия хирург ни назначи и ехография и откри проблем и каза че трябва да се оперира възможно най скоро
Но преди това трябва да мине лечение с лекарството прегнил 1000 по една инжекция в продължение на 6 седмици,но това лекарство е спряно от производство и го няма налично нито в България нито в Чужбина и затова взехме заместител Овитрил но от него хирурга каза че трябва да се инжектират 4 инжекции едновременно тоест 24 инжекции за 6 седмици и да оперира и двата тестиса едновременно
Притесняват ме доста неща и най -вече дозата която ще приема от хормона все пак са 4 инжекции наведнъж.
Синът ми има проблем и със хипофизата диагностицирано след извършено ЯМР синът ми който е на 1г.и 4 месеца е с диагноза микро пенис

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Re: Скрити Малки тестиси

Мнение от професор Бранков » 27 мар 2023, 14:59

Здравейте, малко трудно разбирам какво точно Ви смущава. По принцип ние, детските хирурзи, избягваме да предписваме хормони, а оперираме направо. И то до година и 6 месеца. Вие вероятно се били при детски уролог. Аз бих предписал Хориомон 5000 Е еднократно. Но не мога да го назнача без преглед. Освен това бих направил консултация с детски ендокринолог във връзка с проблема с хипофизата. Вероятно ще трябва да се направи хормонален профил.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Отговори