"Аджъбадем Сити клиник"

Отговори
Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

"Аджъбадем Сити клиник"

Мнение от професор Бранков » 01 юли 2016, 19:41

От скоро болница „Токуда” вече се казва "Аджъбадем Сити клиник". Така новата частна болнична структура става най-голямата в България като част от глобална здравна верига. В нея основен играч е Малайзиския държавен фонд, групата турски болници „Аджъбадем” (Acibadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.), японската Mitsui и американската Citigroup.
Предстоят важни промени, като уверението е, че максимално ще се запази лекарският и медицинския състав, дизайнът и услугата на "Токуда болница" ще бъдат синхронизирани с тези на "Сити клиник", а новата група максимално ще разчита на обмен на кадри, обучение и ноу-хау с Acibadem. Очакваме подобрение на материалната база и създаването на нови високотехнологични центрове.
В частност моята дейност като хирург и консултант в сектора по детска хирургия в болницата остава същата. Даже очаквам работата да се увеличи, каквито признаци има вече. Още не съм свършил отпуската, а вече графикът ми е запълнен до края на месеца.
Благодаря за доверието на моите пациенти от цяла България, а също и от чужбина.

Проф.д-р Огнян Бранков
0888 373 857
obrankov@abv.bg
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

Потребителски аватар
професор Бранков
Модератор
Регистриран: 14 юли 2005, 15:00
Контакти:

Re: "Аджъбадем Сити клиник"

Мнение от професор Бранков » 28 юли 2016, 12:07

Допълнение към предишния ми постинг. Болницата запазва наименованието си ТОКУДА, за да се спази традицията. Но е част от групата на Аджъбадем Сити клиник. На този етап само директорът Явор Дренски е напуснал. Д-р Дренски беше човекът, който изведе болницата до сегашното и върховно ниво. Пожелаваме нови просперитети на този достоен човек.
Място за всяко нещо и всяко нещо на мястото си !

marychery
Регистриран: 27 яну 2006, 11:57

Re: "Аджъбадем Сити клиник"

Мнение от marychery » 05 авг 2016, 09:13

Професоре, УСПЕХ. Болница Токуда, наистина е прекрасна болница. Аз водя моите деца, вече от 6г. там и винаги са лекувани адекватно, бързо, и без проблем.
Изображение
Изображение
Изображение

Отговори